Met de “Fatima Wandelvrienden” op stap

Met de “Fatima Wandelvrienden” op stap

Het werd even minder stil toen we de “LAR” door trokken en avontuurlijker op de Triloybrug. Deze was namelijk aan haar onderhoudsbeurt toe en daardoor moesten we over balken lopen. Zo kwamen we op grondgebied Rekkem en in de verte wenkte onze stopplaats: een klein landelijk volkscafeetje, gezellig en met een aangeboden drankje, genietend van het zonnetje buiten!

Het tweede deel begon met een stukje “cross”, maar we kwamen er zonder kleerscheuren doorheen. Gelukkig mochten we herademen op vlakke en verharde wegen tot dat we…terug het veld ingestuurd werden. Dit was onze laatste beproeving, eens terug in de bewoonde wereld, waren we bij onze wagens.

Terug in het ons zo vertrouwde schooltje, wachtte de traditionele broodmaaltijd. Een paar noeste dames hadden, onder het toeziende oog van Christiaan, lekkere boterhammen met rozijnen gesmeerd en koffie en choco klaar gezet. En of het smaakte?

Er werd nog even nagekaart over de voorbije avonturen en ook afgesproken voor de volgende wandeling: de 31e lentewandeling op zondag 20 maart of anders gezegd, op Palmzondag 2016.

Rosita